Om D12

 

PÅ NORSK: Hos oss kan du velge mellom 3 avdelinger, Club@D12, Red piano eller Big Apple café. Enten du vil ha bord eller hele avdelingen til et arrangement – vi på Restauranthuset D12 tar gjerne imot din bordbestilling .
Send E-post
IN ENGLISH: You have your choice of three departments: Club@D12, Red Piano and The Big Apple Cafe. Want to make a reservation or reserve an entire department for your next event or arrangement?
Send E-mail

D12_red_piano_small

Restauranthuset D12 åpnet sine dører for første gang 6.12.2012 med en visjon om å gi Trondheim frisk blod innen vårt markedssegment, vi har truffet bra ved å kunne tilby det vi mener er noen av verdens beste pianoentertainere i Red Piano bar.

Avdelingen har noe for enhver smak og vi skal fortsette å ta inn nye entertainere, samt ha flere søndagskonserter i tiden fremover.

D12_big_apple_cafe_small_lightPå dagtid er The Big Apple Café en fullverdig New York inspirert café, med en mat-meny som er 100% amerikansk. Iløpet av kvelden gjennomgår avdelingen en forvandling til en fullverdig bar.

Med et romslig lokale, god service og et litt roligere musikktilbud, er dette perfekt for de som vil ta en kveld ute, men fortsatt beholde muligheten til å slappe av.

D12_logo_sall
Er du derimot på utkikk etter velkjente norske og internasjonale DJ`er med dansegulv og store mengder mennesker – er Club@D12 noe for deg!
Vi har et nyrenovert lokale med 2 barer, et kraftig lydanlegg og et fantastisk lysshow. Avdelingen er åpen fredag & lørdag og hver eneste helg er vi fylt opp med festglade mennesker.

Så om man er på utkikk etter en skikkelig fest er dette avdelingen for deg!

 

Våre planer for fremtiden er mange! Iløpet av 2014 vil vi inne i Big Apple cafe kunne tilby sportssendinger på storskjerm, stand up og en fantastisk vintermeny.

I Club@d12 vil vi prøve oss på å ha større arrangementer i ukedagene, da spesielt konserter.

Vi ønsker dere hjertelig velkommen til oss!

Ingen Kommentarer

Leave a Reply